Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
3 oktober 2001

Verschillende activiteiten in herfstvakantie
Auto's schilderen in Autotron Rosmalen

In de twee weken durende herfstvakantie bij Autotron Rosmalen staan verschillende activiteiten voor kinderen op de agenda. Zo zijn er twee knutselmiddagen op woensdag 17 en 24 oktober en ligt er elke dag een speciale herfst-puzzeltocht voor kinderen klaar waarmee ook elke dag prijsjes te winnen zijn. Hoogtepunt is het auto's schilderen op 20 en 21 oktober. Zowel op zaterdag als op zondag mogen kinderen auto's beschilderen.

Naast de verschillende activiteiten is het automuseum en het attractiepark voor kinderen ook gewoon geopend: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Auto's schilderen
Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober kunnen alle kinderen die Autotron bezoeken auto's schilderen. Er zal gezorgd worden voor bescherming voor de kleding, verf, kwasten en natuurlijk auto's. De auto's zullen de gehele dag in de entreehal van Autotron staan om beschilderd te worden. Op zondag wordt weer een 'schone' auto in de hal gezet voor de kinderen die dan komen schilderen.

Puzzeltocht met prijzen
Daarnaast ligt er de hele twee weken van de herfstvakantie een herfstpuzzeltocht klaar bij de kassa. Wie zijn of haar oplossing op het eind van zijn bezoek inlevert, maakt kans een aantal leuke prijzen te winnen zoals vrijkaartjes voor Safari Beekse Bergen en Sportiom in 's-Hertogenbosch. De trekking voor deze prijzen vindt op het eind van elke dag plaats, waarna de prijzen nagestuurd worden.

Knutselen
Naast het auto's schilderen en de speurtocht, kan er op de beide woensdagmiddagen van de herfstvakantie (17 en 24 oktober) geknutseld worden in het overdekte SpeeloDome. Wat er precies gemaakt gaat worden is nog even een verrassing, maar het is in ieder geval iets om de winter op een leuke manier door te brengen!

Autotron Rosmalen
Autotron Rosmalen is in de herfstvakantie (13 t/m 28 oktober) dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Daarna is enkel AutoDome nog in de weekenden geopend. De entree is gratis voor kinderen tot en met 3 jaar, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de toegang fl. 17,50 en voor volwassenen fl. 21,50. Naast het automuseum AutoDome is er voor kinderen het autopretpark met verschillende attracties. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld zelf hun rijbewijs halen. Autotron is makkelijk te vinden aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen door de ANWB-borden te volgen.