Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

van woensdagmiddag 17 oktober 2001
17:03 woensdag 17 oktober 2001

Bert Peters, 0592 361294 of 06 53 23 80 59

Hoogeveen, schennispleger aangehouden in centrum Werd gisteravond een 31-jarige man uit Leens aangehouden die bekende openbare schennis te hebben gepleegd. Op de Hoofdstraat ter hoogte van de Tamboer liet de man zijn geslachtdeel zien aan vier vrouwen. Eén van deze vrouwen belde de politie en op basis van het doorgegeven signalement kon de man worden aangehouden. Hij bekende nog meer gevallen van schennis. De identiteit van de vrouwen is niet bekend bij de politie en daarom verzoekt de politie aan deze vrouwen te bellen met het bureau in Hoogeveen.

Hoogeveen, ongeval met letsel
Vanmorgen reed een 48-jarige vrouw uit Zuidwolde met haar auto over de Griendtsveenweg. Zij zag te laat dat haar voorgangster, een 31-jarige plaatsgenote, stopte waarna zij tegen die auto botste. De bestuurster van de eerste auto werd met nek- en borstklachten naar het Bethesda overgebracht.

Assen, diefstal uit auto
Vanmorgen ontdekte een 44-jarige man uit Assen dat de bedrijfsauto van zijn baas vannacht was opengebroken. De auto stond aan de Dennenweg. Het achterraam was uit de auto weggenomen. De man mist een groene boormachine.

---
info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe