MANPOWER NEDERLAND

Manpower & Kliq bundelen krachten mobiliteitsdienstverlening

17 oktober 2001

PERSBERICHT

MANPOWER EN KLIQ BUNDELEN KRACHTEN IN MOBILITEITSDIENSTVERLENING

Met ingang van 1 oktober j.l., bieden Manpower Nederland en KLIQ Employability gezamenlijk mobiliteitsdiensten aan onder de naam Mobilans. De combinatie van de kennis en expertise van beide bedrijven wordt met name ingezet op (collectieve) outplacementtrajecten en loopbaan-begeleiding. Het samenwerkingsverband maakt Mobilans tot één van de grootste mobiliteitsbureaus van Nederland.

Herstructurering van organisaties, maar ook tegenvallende economische groei, leidt tot behoefte aan mobiliteit van medewerkers. Mobilans helpt medewerkers, in opdracht van hun werkgever, zich te oriënteren op een wending van hun carrière, of begeleidt hen op hun weg naar (nieuw) werk. Daarnaast adviseert Mobilans vanuit haar expertise werkgevers over de aanpak van mobiliteits-trajecten en ondersteunt zij haar opdrachtgevers bij het inrichten van mobiliteitscentra.

Manpower en KLIQ Employability zijn door hun uitgebreide netwerk van vestigingen (Manpower 150 & KLIQ Employability 50 locaties door heel Nederland) in staat mobiliteitsdiensten te leveren dicht bij hun opdrachtgevers. Beide bedrijven leveren gezamenlijk dagelijks duizenden actuele vacatures waarop kandidaten snel en professioneel leren reageren.
De consultants (Manpower) en coaches (KLIQ) zullen daar waar nodig hun ervaring uitwisselen en samenwerken onder de gezamenlijke vlag Mobilans.
Mobilans heeft naast de 200 vestigingen door het hele land een hoofdkantoor in Amersfoort.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met
Mobilans, mevrouw Adriana Stel, Directeur
Tel. 033 - 460 03 00

Voor meer informatie over Manpower Nederland kunt u contact opnemen met
mevrouw Janine Fluyt, Manager Marketing Communications Tel. 020 - 660 22 22

Voor meer informatie over KLIQ kunt u contact opnemen met mevrouw Yvonne Gruis, Hoofd Communicatie
Tel. 033 - 460 90 00

18 okt 01 18:23