Ingezonden persbericht

WIJNINFO.NL NIEUWS

Wijnreis Sancerre in oktober......

PERSBERICHT

Wijnreis Sancerre in oktober...

Haarlem,28 augustus 2001. Interwines.nl te Haarlem, de makers van de website lekkerWijntje, en Antilope Reizen uit Almere organiseren medio oktober 2001 een interessante 4-daagse wijnreis naar Sancerre. Deze reis is niet alleen voor wijnkenners; ook als u benieuwd bent naar wat er zoal komt kijken bij het produceren van Sancerre wijnen is dit een unieke gelegenheid.

In de omgeving van het stadje Sancerre bezoeken we negen van de meest gerenommeerde wijnhuizen, waar u alles over het unieke bereidingsproces van hun wijnen kunt zien en men al uw vragen graag zult beantwoorden. U krijgt uitstekende wijnen te proeven en kunt er tegen zeer schappelijke prijzen kopen. Het verblijf is op basis van een tweepersoons kamer in een gezellig hotel in hartje Sancerre. En-route lunchen we heerlijk in typisch Franse restaurants. Men reist op eigen gelegenheid. De afstand vanuit Utrecht naar Sancerre is 682 km. Elke reis bestaat uit een groepje van 16 tot maximaal 26 personen.

Golfliefhebbers:
kunnen deze vierdaagse reis uitbreiden met een tweedaags golfarrangement. U arriveert dan op dinsdag. Op woensdag en donderdag kunt u heerlijk golfen op de prachtige banen even buiten Sancerre. Op donderdagmiddag sluit u zich aan bij de deelnemers van de wijnreis. Op verzoek reserveren wij de lunch in het clubhuis graag voor u. (Reken daar ongeveer FF.150 voor.) Voor het diner heeft u volop keuze uit restaurants in en rond Sancerre.

De wijnreis vindt plaats in 2001 op 18 oktober. De omgeving is dan op z'n mooist. Mochten er veel reacties komen dan plannen we nog twee reizen in het najaar.

Kosten:
De 4-daagse wijnreis inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner kost fl. 750,00 per persoon. Het 2-daagse golfarrangement kost inclusief logies/ontbijt en entree op de golfbaan fl. 275,00 per persoon extra.

Meer informatie, het volledige programma én het inschrijfformulier voor deze unieke wijnreis vindt u op:
http://www.lekkerwijntje.nl/wijnreizen/sancerre

Bent u geïnteresseerd, geeft u zich dan zo snel mogelijk op. Vol is vol!


--
Dit is een bericht van de Wijninfo.nl mailservice
Kijk voor aan- en afmelden op http://www.wijninfo.nl/