Gemeente Rijswijk

Openbare vergadering Programmaraad LRVW in Rijswijk

Donderdagavond 18 oktober a.s. houdt de Programmaraad LRVW een openbare vergadering in het gemeentehuis van Rijswijk. Het adres is Generaal Spoorlaan 2-4,zaal 2 te Rijswijk. Geinteresseerden zijn welkom om de vergadering bij te wonen.
Aanvang: 20.30 uur. Tijdens de vergadering zal met name de advisering van het radioaanbod via de kabel aan de orde komen. Voor 1 november a.s. dient de Programmaraad haar advies bij de Casema in te leveren.

Inwoners van de vier betrokken gemeenten kunnen hun wensen kenbaar maken door in te spreken. Aan het begin van de vergadering is voor het inspreken 15 minuten gereserveerd met een maximum van 5 minuten per persoon. U kunt vooraf aan de voorzitter kenbaar maken dat u wilt inspreken.

De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio de Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW dient rekening te houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen.

De Programmaraad LRVW houdt onder andere rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwonenden van de vier deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Progrmmaraad LRVW kan men enkel schriftelijk terecht bij adres: Programmaraad LRVW, Postbus 2002, 2240 CA Wassenaar.