Ingezonden persbericht

Persbericht

Legato NetWorker 4.2 for NetWare

Hoofddorp, oktober 2001 - - Legato Systems Inc., heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Legato NetWorker 4.2 for Novell NetWare. Het biedt goede beheermogelijkheden ter beveiliging en ondersteuning van NetWare-opslaggegevens op Novell's nieuwe platform NetWare 6.

"Legato deelt het streven van Novell om producten neer te zetten die voldoen aan de hoogste standaarden voor gegevensopslagbeheer. Hedendaagse business in de Net-economie vraagt om maximale up-time, eenvoudig beheer en betrouwbaarheid. Een Novell/Legato oplossing beantwoordt daaraan", stelt Carleton Watkins, director worldwide developer support bij Novell.

Legato NetWorker 4.2 for NetWare levert clientsoftware voor heterogene opslagomgevingen die worden beheerd door Legato NetWorker 6 en gebruikmaken van NetWare-platforms versie 4.x, 5.x en 6. Essentiële, nieuwe administratiemogelijkheden omvatten momentopnames van de omvang, ondersteuning voor lange bestandnamen, volledige compatibiliteit met Novell eDirectory (voorheen Novell Directory Serivces) en ondersteuning voor grote volumes tot acht terabytes.

George Symons, vice president product management and development bij Legato Systems: "Bij Legato ligt de focus op de klant. In de hedendaagse bedrijfsomgeving heeft de mogelijkheid om back-up en recovery activiteiten te centraliseren en te automatiseren én de administratieve overhead te verminderen directe impact op de onderlaag van onze klanten. Versie 4.2 for NetWare 6 levert nog betere, efficiëntere en betrouwbare gegevensbeveiliging voor NetWare-systemen."

Legato Systems Benelux, City House II, Antareslaan 18, 2132 JE Hoofddorp Telefoon: 023 - 5548800, fax: 023 - 5548801

Over Legato Systems
Legato Systems, Inc. (NASDAQ: LGTO) - een vernieuwende en toonaangevende softwareontwikkelaar - voorziet haar klanten van een naadloze aanpak voor het beveiligen, verplaatsen en beschikbaar maken van alle bedrijfskritische gegevens in een onderneming. Legato is de industriestandaard voor storage management softwareproducten. De organisatie levert haar softwareproducten en
-diensten aan meer dan 10.000 klanten en heeft ruim 65.000 licenties wereldwijd, inclusief Fortune 1000 ondernemingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View (Californië, Verenigde Staten). Legato is wereldwijd sterk vertegenwoordigd door vestigingen in 23 landen om haar klanten optimale ondersteuning te bieden. De organisatie is oprichter en lid van de Storage Networking Industry Association in de Verenigde Staten en Europa. Nadere informatie over Legato is beschikbaar op het Web: www.legato.com.