HANZE IT BV

Pizza, pasta, Ferrari en IT-recruitement

Persbericht & Invitatie:

Groningen, donderdag 18 oktober 2001 - Donderdag 25 oktober aanstaande vindt het CV-IT Eventure plaats van 13:00 tot 22:30 in Central Studios te Utrecht. Een evenement waar studenten en IT-professionals in Italiaanse sferen zaken doen op de IT-arbeidsmarkt.

IT Recruitment van professioneel IT-personeel staat voorop. Kandidaten bezoeken het evenement op invitatie en genieten een VIP-behandeling. Het aantal vooraf aangemelde en geselecteerde bezoekers bedraagt nu
1.173. Kandidaten hebben de mogelijkheid serieus in gesprek te gaan met ruim 30 IT-(gerelateerde) organisaties.

La bella Italia
De Italiaanse sfeer, waardoor dit CV-IT Eventure wordt gekenmerkt, biedt mogelijkheden tot zowel inspanning als ontspanning. Netwerken, solliciteren, oriënteren en genieten, het gebeurt allemaal; met op de achtergrond zachte muziek, Ferrari's en de gratis en onbeperkte Italiaans getinte catering.

Talkshows
Panel en publiek gaan tijdens Talkshows onder leiding van Victor Deconinck en cabaretier Tom Sligting op luchtige wijze de diepte in op de thema's 'Arbeidsvoorwaarden in de IT' en 'Wat beweegt de IT'er?'. De dag wordt afgesloten met een stand-up comedy-show en een netwerkborrel.

De organisatie is in handen van Hanze IT uit Groningen, tevens organisator van het Nationaal CV-IT Event, uitgever van het magazine ITArbeidsmarkt.nl en initiatiefnemer van de IT Recruitment Pages (http://www.itrecruitment.nl).


---
Op vertoon van uw perskaart, bent u van harte welkom onze speciale gast te zijn tijdens het CV-IT Eventure. Voor persinformatie en een bezoek aan de VIP.it-Vide kunt u bij entree vragen naar Gosia Blaauboer.

Gegevens CV-IT Eventure
Datum/ Tijd: 25 oktober 2001 van 13:00 tot 22:30 uur Locatie: Central Studios, Gietijzerstraat 5, Utrecht, bereikbaar vanaf Centraal Station Utrecht met buslijn 4

Meer info en routebeschrijving: http://www.cv-it.net

Hanze IT B.V. Postbus 1298, 9701 BG Groningen.
Contact: Floor Waalkens,
tel.: 050 5891012
fax.: 050 5891011
e-mail: floor@hanzeit.nl
website: http://www.cv-it.net

18 okt 01 12:39