Gemeente Capelle a/d IJssel

De herfst laat van zich spreken!

Op donderdag 18 oktober 2001 organiseert het Informatiecentrum van de gemeente in samenwerking met buro Mooi Gedaan een anderhalfuur durende rondrit door Capelle in den IJssel.
Wegens het grote succes van de lenterondrit in maart staat de rondrit dit keer in het teken van de herfst. In een luxe touringcar rijdt u onder begeleiding van Cees van der Linden langs bezienswaardige plekjes, waaraan de natuur haar prachtige kleuren heeft gegeven.

U wordt om kwart voor tien bij het informatiecentrum verwacht. Vervolgens ontvangt u in de foyer koffie en een lekkernij. Vanaf tien uur houdt Cees van der Linden een introductie. De bus vertrekt om half elf vanaf het gemeentehuis en om ongeveer twaalf uur bent u weer bij het gemeentehuis terug. Bij het verlaten van de bus ontvangt u een herfstcadeautje!

Wilt u deelnemen aan deze rondrit meldt u zich dan spoedig persoonlijk of telefonisch aan. Er zijn maar 30 zitplaatsen in de bus, dus aarzel niet en geef u op! De prijs van de rondrit bedraagt 7,50 ( 3,40).
Het Informatiecentrum is open van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur en bereikbaar via telefoonnummer 010 284 84 84.