Ingezonden persbericht


Internet Society Nederland
Uitnodiging

INTERNET SOCIETY NEDERLAND OKTOBER 2001

De vereniging voor internetminded professionals, beleidsmakers en doordenkers in Nederland.

Gartner over Consumer Mobile Commerce

Donderdag 18 oktober

Sex, Fear and Greed
Wireless Media Sales
Peer-to-Peer Photo-messaging
3G Gap

Internet Society Nederland en Gartner organiseren een middagsessie over Consumer Mobile Commerce. Bovenstaand enkele termen die van toepassing zijn op de presentatie die Mark Raskino - e-business analyst director, Gartner - donderdagmiddag houdt.

Uit een selectie van Gartner-materiaal over mobiele technologie, trends en ontwikkelingen, schetst Raskino scenario's voor mobiele en draadloze interactie met consumenten. Tegelijk besteedt hij aandacht aan de problemen en kansen die hiermee samenhangen. Hij richt zich in zijn presentatie met name op de mobiele business en niet zozeer op de technische details. Zijn presentatie is in grofweg drie gebieden op te delen: drivers en succesfactoren voor de mobiele markt; mobiele applicaties; en de houding en verwachtingen bij de consument ten aanzien van deze toepassingen.

Aansluitend vindt er een paneldiscussie plaats met belangrijke vertegenwoordigers uit onder andere de telecom- en academische sector. Hierbij wordt aan de aanwezigen ruimschoots de gelegenheid geboden om mee te praten of vragen te stellen.

De middag wordt voorgezeten en begeleid door Ben Oerlemans. Hij is als journalist werkzaam voor Infoworld, waar hij zich concentreert op economische gevolgen van internet en e-business voor de b2b-markt en de maatschappij. De panelleden zijn:

Marcel Creemers: sinds 1995 als hoogleraar verbonden aan de Vrije Universiteit van Amsterdam Hans Brons: manager business development Libertel/Vodafone Jim Krijnen: zelfstandig adviseur, gespecialiseerd in toekomstige ontwikkelingen in marketing, strategie en (mobiele) e-commerce communicatie. Mark Raskino: e-business analyst director, Gartner

Vanaf 13:00u. ben je welkom voor een lunch. Om 14:00u starten we met het programma en om 17:00u. sluiten we af met een borrel waar je kunt napraten met de panelleden en andere aanwezigen. We nodigen je van harte uit om deze presentatie bij te wonen en deel te nemen aan de discussie.

Hopelijk tot ziens op 18 oktober!

Locatie

Internet Society Nederland
Bleiswijkseweg 37e, Zoetermeer
tel. 079 343 57 90

Kosten

50 Euro voor ISOC-leden
100 Euro voor introduce(e)s

Gratis voor de pers

Na aanmelding krijg je een factuur toegestuurd

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen aan Karen Weber (karen@staff.isoc.nl) met als titel "aanmelding Re: Consumer Mobile Commerce".

Meer informatie

Meer informatie over deze sessie vind je hier

(c) Dit bericht is een uitgave van de vereniging Internet Society Nederland voor haar leden en geinteresseerden. Het verder verspreiden van dit bericht is toegestaan. De in dit bericht opgenomen verwijzingen naar kortingen en voordelen zijn alleen van toepassing voor geregistreerde leden van de Internet Society Nederland. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Medewerkers van participanten van de Internet Society Nederland kunnen zich via http://isoc.nl gratis laten registeren als lid, mits het aantal slots van deze participant toereikend is. Voor personen die niet aan een participant zijn verbonden kost het lidmaatschap 100 EURO/jaar.