Ingezonden persbericht


Persbericht

Haarlem, 17 oktober 2001

Personal Computer Magazine in nieuwe formule

Op 18 oktober a.s. verschijnt het maandblad PCM in een geheel gerestylde versie. Zowel de inhoud als de vormgeving van Nederlands éérste, professionele computertijdschrift ondergingen een update.

Praktisch PCM
Na 18 jaar PCM past de pionier zijn format grondig aan. Het computerblad is praktischer geworden. De lezer kan meteen aan de slag met workshops of tips & trucs. Daarnaast biedt PCM toegankelijk nieuws over onder meer hard- en software en natuurlijk internet.

Uiterlijk
PCM 'draait' sneller. Dat blijkt ook uit de vernieuwde, kleurrijke vormgeving, waaronder een nieuw logo en een nieuw lettertype. Maar ook herkenbare 'bannerbalken', heldere inhoudsopgave en per rubriek een beknopt overzicht van sleutelwoorden en paginanummers.

Kennis van PCM
Tweederde van de Nederlandse huishoudens bezit momenteel een, of meer PC's. Eind 2001 is 58% van alle huishoudens online. Opvallend is dat de computer steeds vaker én gevarieerder gebruikt wordt... van palms, hand- helds tot aan digitale camera's. De nieuwe PCM voorziet dan ook in de behoefte om meer uit de computer te halen.

Novembernummer
Het eerste gerestylde nummer pakt uit met onder meer 'Windows XP kopen of niet?' 'Getest en gekraakt: ADSL en kabel-routers voor breedband internet' en 'MP3 Pro: 20 uur muziek op een cd'. De introductieprijs van het vernieuwde PCM is f 5,-- / EURO 2,27. Verkrijgbaar bij de bekende verkooppunten.