Politiebericht Venlo 18-10-2001
Mediabericht 18 oktober (16.00 uur)

BLERICK Gewonden na aanrijding

BLERICK Vier inzittenden van twee personenautos zijn vanmorgen gewond geraakt na een aanrijding op de kruising van de Eindhovenseweg met de oprit van de A-73. De 24-jarige Blerickse bestuurster van een personenauto die uit de richting Sevenum kwam rijden, kreeg geen vrije doorgang van een op de Eindhovenwegweg rijdende Duitse personenauto, bestuurd door een 80-jarige vrouw uit Monchengladbach. Deze laatste sloeg linksaf naar de A73. De 24-jarige bestuurster, en drie inzittenden van 78 jaar uit Munster (D), 81 jaar uit Blerick en 84 jaar uit Blerick van de Duitse auto zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VENLO Aanhouding na uitzending De Gouden Tip

VENLO De politie heeft donderdagmorgen in woningen in Roermond twee jongens van 18 en 19 jaar aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij een overval op een natuursteenhandel in Echt op 23 augustus. Daarbij werden meerdere tienduizenden guldens buit gemaakt. De politie kwam het tweetal op het spoor na uitzending van de zaak in het opsporingsprogramma `De Gouden Tip` op L1-TV afgelopen dinsdag. Meerdere tips, in combinatie met intensief recherchewerk, leidden de politie naar de twee verdachten. De jongens zijn nu voor verder onderzoek ingesloten.

ROERMOND Verdachte enveloppe aangetroffen (2e bericht)

ROERMOND Het bedrijf waar vanmorgen een verdachte enveloppe met een wit poeder is aangetroffen, is door de politie afgeschermd. De ruimte waarin de postverwerking plaatsvindt is onruimd en acht medewerkers die mogelijk met de onbekende inhoud van de enveloppe in aanraking kunnen zijn geweest, worden ontsmet. De brandweer heeft met beschermende chemicaliënpakken de enveloppe veilig gesteld en de politie brengt de zending vervolgens naar Lelystad. In de loop van vrijdag zal uitsluitsel gegeven kunnen worden omtrent de samenstelling van de inhoud.