17/10/2001

Website www.watetenwevandaag.nl

ONTDEK 'T MET HONIG, ÓÓK OP 'T WEB

"Wat eten we vandaag...?" - de hongerige vraag die miljoenen keren per dag gesteld wordt - is vanaf nu de URL van de nieuwe Honig site. www.watetenwevandaag.nl geeft niet alleen iedere dag een lekker inspirerend antwoord, maar is ook een bron van culinaire informatie met honderden recepten, een Kook abc en een Keukenforum waarin surfers tips en ideeën kunnen uitwisselen. Daarmee is dit nieuwe digitale kookboek van Honig voor iedereen de moeite waard om 'ns langs te komen als ie surft.

In de rubriek Ontdek... is iedere week een ander thema te vinden - bijvoorbeeld Bospaddestoelen, Herfst op je bord of Kinderkoken - met telkens 7 nieuwe bijbehorende recepten. Surfende culi's kunnen hun hart ophalen aan de zeer uitgebreide database met zo'n 500 oude en nieuwe Recepten. De verschillende zoekopties maken het mogelijk het juiste recept snel en gemakkelijk te vinden.
Wat is Haagse bluf of Jan-in-de-Zak? Het Kook ABC geeft antwoord op vragen over bekende en minder bekende ingrediënten en gerechten. Ook handig van Honig:
je eigen kookboek op het net. In Mijn Kookboek kan iedere surfer (eigen) favoriete recepten en tips verzamelen tot een hoogst persoonlijk culinair naslagwerk. En het Keukenforum biedt de mogelijkheid culinaire tips en ideeën uit te wisselen met andere sitebezoekers. Tot slot bevat www.watetenwevandaag.nl alle informatie over Honig producten, veelgestelde vragen en dieetlijsten.

Achtergrondinformatie:

Honig Merkartikelen
Sandra Prins
Telefoon : 075 - 65 39 222
E-mail : sandra.prins@honig.nl