Ingezonden persbericht

Aan de mediaredactie

Ruim tienduizend abonnees RaceReport

Hilversum, 18 oktober 2001 Het Formule 1-blad RaceReport heeft de magische grens van tienduizend abonnees overschreden. RaceReport bestaat sinds februari 2000. Het blad verschijnt 21 keer per jaar, iedere donderdag na een Grand Prix en vier keer in de winter. RaceReport is een initiatief van Formule 1-fotograaf Frits van Eldik en RTL-televisiecommentator Olav Mol.

Kortgeleden presenteerde RaceReport een aanbieding waarbij de lezer die zich als tienduizendste jaarabonnee zou aanmelden als prijs zijn jaarabonnement gratis krijgt, een gratis F1-jaarboek ontvangt én samen met RaceReport op bezoek gaat bij de fabriek van het Formule 1-team BAR in het Engelse Brackley. De gelukkige lezer die dat prijzenpakket ontvangt is de heer P. Pereboom uit Lelystad.

Inmiddels heeft RaceReport naast meer dan tienduizend jaarabonnees, inclusief de proefabonnees alweer bijna 11.000 leden. Behalve een snel groeiend aantal abonnees stijgt ook de losse verkoop van RaceReport nog steeds. Het totaal aantal RaceReports dat daardoor de lezers bereikt is ongeveer 28.000.