Politiebericht Venlo 18-10-2001
Mediabericht 18 oktober (14.45 uur)

VENLO Bromfietser bekeurd

VENLO De politie heeft woensdagmiddag een 24-jarige bromfietser uit Blerick bekeurd. Politieagenten zagen de jongen tijdens een voetronde rijden over de Parade en onderwierpen hem aan een controle. Hierbij bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig certificaat en dat hij nog een boete van ruim 300 gulden had openstaan. Tegen de jongeman is proces-verbaal opgemaakt en met hem is een afspraak gemaakt omtrent de te betalen transacties.

TEGELEN Aanhouding na geweld

TEGELEN De politie heeft woensdagavond twee inwoners van Tegelen en een jongen uit Steyl aangehouden wegens openlijke geweldpleging. De drie betrokken zijn bij een geweldpleging tegen een 40-jarige man uit Steyl. Deze liep een hoofdwond op en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. De politie heeft de drie op aanwijzen van getuigen aangehouden en ingesloten. Hun betrokkenheid bij de geweldpleging wordt onderzocht.

BAEXEM Verkeersongeval met letsel

BAEXEM Een 14-jarig in Baexem verblijvend meisje is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Rijksweg. Het kind stak plotseling vlak voor een auto de weg over. De 49-jarige bestuurster van de auto kon het kind niet meer ontwijken. Het kind is met een hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis.

ROERMOND Verdachte enveloppe aangetroffen

ROERMOND De politie heeft vanmiddag de melding gekregen dat bij een bedrijf aan de Westhoven een verdachte enveloppe in de postbus werd aangetroffen waar een wit poeder uit kwam. Conform richtlijnen van de GGD zijn maatregelen getroffen die een zo groot mogelijke veiligheid inhouden. In samenspraak met de brandweer en de GGD is de Technische Ondersteuning van de politie op dit moment bezig om de enveloppe veilig te stellen om over te brengen naar een onderzoeksinstituut in ID in Lelystad voor nader onderzoek. Op dit moment is nog niet bekend om wat voor soort substantie het gaat.