Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 18-10-2001 Politieberichten district Sittard (RKey; 14.45 u) Donderdag, 18 oktober 2001

District Sittard

Sittard; aanrijding
Afgelopen woensdagmorgen omstreeks 11.30 uur vond op een ventweg, parallel aan de Rijksweg Zuid in Sittard een aanrijding plaats. Een 39-jarige bestuurster van een auto uit Sittard botste met haar voertuig tegen een fiets, bestuurd door 53-jarige vrouw uit Geleen. De Geleens vrouw werd bij de aanrijding geschept en kwam met haar fiets ten val. Zij werd gewond, met vermoedelijk een gebroken arm en een been overgebracht naar het Maaslandziekenhuis in Sittard. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Beek; aangehouden
Afgelopen nacht, woensdag op donderdagnacht zag de politie op de Middelweg in Beek een groepje personen staan die onderling kennelijk enige strubbelingen hadden en waarvan een persoon plotseling uithaalde en een ander in het gezicht sloeg. De politie die tussenbeide kwam heeft de verdachte, een 22-jarige man uit Valkenburg a/d Geul terzake mishandeling aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten. Tijdens het overbrengen van de verdachte uitte de verdachte allerlei beledigingen en bedreigingen in de richting van de agenten. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op tegen de verdachte.