HANS KAZAN PRODUKTIES BV

Journalist Henk van der Meijden telepatisch begaafd?

Nederlands meest gelezen journalist, theaterondernemer en showbizzkenner bij uitstek Henk van de Meijden blijkt telepatisch begaafd.

Henk van der Meijden treedt zelf slechts af en toe in de schijnwerpers.
Voor Hans Kazàn maakte hij een uitzondering en het resultaat is Vrijdag a.s. om 20.25 uur te zien bij de TROS op Nederland 2. In het televisieprogramma Hans Kazàn en Magic Unlimited wordt van der Meijden niet alleen meegenomen naar de wereld van de illusie maar laat hij zelf zien dat hij over bijzondere buitenzintuigelijke gaven beschikt.
Hij werkt vrijwillig mee aan een bijzonder tijd-experiment waarmee zijn gave overduidelijk wordt aangetoond.

Hans Kazàn en Magic Unlimited, bestaande uit zijn zonen Oscar, Renzo en hun vrouwelijke collega illusioniste Mara, zullen overigens met ingang van 19 oktober a.s. 5 weken achtereen een speciale gast meenemen naar hun wonderlijke wereld waar het onmogelijke even mogelijk wordt.
Zo zullen Joop Braakhekke, Gerard Joling en BNN-voorzitter Bart de Graaff ook van de partij zijn in deze nieuwe serie boeiende programma's.

De nieuwe magic shows van de grootste magische familie van Nederland is een succes. De kijk- en waarderingscijfers zijn hoog en de gerelateerde website (www.tros.nl/kazan) mocht zich in de eerste 4 weken al verheugen op 83.000 pageviews.