Gemeente Emmen


---

Persbericht: Vrijwilligers werven sponsoren, 16 oktober 2001

Training en ondesteuning Pricon
Vrijwilligers werven sponsoren voor eigen feest

Het Lokaal Comité Vrijwilligerswerk organiseert een feest voor vrijwilligers. Om dit feest mogelijk te maken zijn er sponsoren nodig. Pricon Teleservices gaat speciaal hiervoor vrijwilligers trainen en ondersteunen in het bellen van mogelijke sponsoren. Wethouder Kleine Deters verricht de aftrap voor deze actie op 19 oktober om 9.15 uur bij Pricon Teleservices.

In de week van 22 oktober tot 26 oktober proberen de vrijwilligers vervolgens om zo veel mogelijk sponsoren te werven zodat het een onvergetelijk feest kan worden.

Vrijwilligersfeest
Het feest vindt plaats op 7 december van 20.00 tot 23.30 uur in de Giraffe. In vier zalen zijn uiteenlopende optredens te zien voor zowel jong als oud. Onder meer kunnen de vrijwilligers genieten van Harmonie Euterpe die optreedt samen met Donna Lynton. Daarnaast worden optredens verzorgd door Troubled Wine en een aantal groepen van Stichting CQ. Ook worden vrijwilligers die dat leuk vinden uitgenodigd om zelf een optreden te verzorgen. Kaarten kunnen besteld worden bij Vrijwilligers Vakature Bank. Deze week ontvangen organisaties die met vrijwilligers werken een uitnodigingsbrief voor het feest.

Lokaal Comité Vrijwilligerswerk
Op 9 april jl is het Lokaal Comité Vrijwilligerswerk Emmen opgericht. Dit Comité streeft ondermeer naar meer erkenning en waardering voor vrijwilligerswerk. In het Comité zitten vertegenwoordigers van organisaties die veel met vrijwilligers werken en een vertegenwoordiging uit het bedrijfsleven.


---

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2001 Gemeente Emmen