RABOBANK NEDERLAND

Rabobank en Jan des Bouvrie versterken samenwerking

'Wonen is leven!' Onder dat motto zullen Rabobank en Jan des Bouvrie in het komend winterseizoen de handen verder ineenslaan. Een verstandige hypotheek is noodzakelijk om goed te kunnen leven en wonen. De Rabobank kiest ervoor om hypotheken 'leuker' te maken door speciale en unieke aanbiedingen te doen aan hypotheekklanten die van plan zijn om een huis te kopen.

Waar bestaat de samenwerking uit?
Om klanten te inspireren krijgt hij of zij bij een hypotheekadviesgesprek het nieuwste interieurboek van Jan des Bouvrie cadeau. Dutch view komt in de boekhandel voor f49,95. Klanten die een hypotheek afsluiten krijgen een set kortingvouchers op artikelen die door Jan des Bouvrie zijn ontworpen of geselecteerd, van keukens tot verf, van stoffen tot firebaskets.
Hoofdsponsor Tv-programma 'Wonen met Jan', dit TV-seizoen 24 afleveringen (12 dit najaar, 12 komend voorjaar) waarin de consument wordt geïnformeerd over (woon)trends en wordt geïnspireerd over wonen. Bovendien kunnen Rabobankklanten zich opgeven als kandidaat voor het onderdeel 'Droomhuis'. Daarin wordt in een van de ruimtes van het huis het interieur onder handen genomen.
Interieuradviezen voor prijswinners die bij Rabobank een nieuwe hypotheek hebben afgesloten. Jan de Bouvrie bezoekt de prijswinners in hun nieuwe huis en geeft een compleet interieuradvies aan de hand van de wensen van de klant.
Speciale voor Rabobankklanten georganiseerde 'Rabobank/Jan des Bouvrie-open dagen, een kijkje in de keuken bij Jan des Bouvrie in een van de Arsenaals.
Jan des Bouvrie geeft een aantal lezingen over wonen en woontrends bij Rabobanken door het hele land.
Sponsoring door Rabobank van de Young designersprijs, een initiatief om jonge designers te stimuleren.
Rabobank Grave is één van de huurders in het Arsenaal in Grave. De bank gaat die ruimte gebruiken om aandacht te geven aan wonen/hypotheken bij de Rabobank en ter plaatse.onder andere hypotheekadviesgesprekken geven.

Twee marktleiders
Jan des Bouvrie is met afstand de bekendste en meest toonaangevende interieurontwerper van Nederland. Rabobank is de grootste hypotheekverstrekker in Nederland. Twee marktleiders die de handen ineenslaan.
Het marktaandeel van Rabobank in de aankoopmarkt is bijna een kwart. Bij zo'n 400 plaatselijke Rabobanken met ongeveer 1700 kantoren/verkooppunten, staan ruim 1000 goed opgeleide en gecertificeerde hypotheekadviseurs voor de klant gereed. Op www.rabobank.nl staat veel hypotheekinformatie. De site behoort tot de top 5 van meest bezochte in Nederland en is met afstand de meest bezochte financiële internetsite.

Over de Rabobank Groep
De Rabobank Groep is een brede financiële dienstverlener. Door de coöperatieve grondslag is de Rabobank Groep er primair voor de klant. Alle onderdelen van de Groep werken nauw samen om de klanten tegen de best mogelijke prijskwaliteitsverhouding een breed pakket aan te bieden van financiële diensten en producten zoals betalen, sparen, lenen, verzekeren en beleggen. De Groep bestaat uit ongeveer 400 zelfstandige lokale coöperatieve Rabobanken met gezamenlijk zo'n 700.000 leden en uit bekende dochterondernemingen als Robeco, Interpolis, Schretlen en Co, Effectenbank Stroeve, Rabobank International, De Lage Landen en Gilde Investment. Internationaal is de groep met 142 vestigingen vertegenwoordigd in 38 landen. De Rabobank heeft de hoogste waarderingen voor kredietwaardigheid van de grote ratinginstituten. De Rabobank Groep heeft op de Nederlandse thuismarkt 9 miljoen particuliere en zakelijke klanten en is marktleider op vrijwel alle gebieden van financiële dienstverlening.

Voor inlichtingen:
Ronald Florisson
Tel. 030 - 216 17 40 / 06 - 53 83 15 86
email: r.p.florisson.rn.rabobank.nl
Fax: 030 - 216 19 16

19 okt 01 15:02