Politiebericht Eindhoven e.o. 19-10-2001
2e Persbericht 19 oktober 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Portemonnee van slapende man gestolen In de Stationshal Noord is de portemonnee van een 50-jarige man uit Polsbroek tijdens zijn slaap gestolen. De portemonnee zat in zijn binnenzak. In de portemonnee zaten een geldbedrag van ongeveer 300 gulden, een rijbewijs, een identiteitskaart en enkele pasjes. De man had de laatste trein gemist en was een dutje gaan doen.

Eindhoven: Bekeurd voor slapen in portiek
Op het Stationsplein is vrijdagochtend rond 8.15 uur een 26-jarge verdachte uit Sittard aangehouden. De man lag te slapen in een portiek. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor kon hij naar huis. Hij kreeg een bekeuring van 90 gulden.

Best: Snelheidscontrole
Op de Nieuwstraat zijn vrijdag 520 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 27 bestuurders harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 75 km/u.

Hoogeloon: Snelheidscontrole
Op de Hoofdstraat zijn vrijdag tussen 9.05 en 11.05 uur 376 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 20 voertuigen harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 76 km/u.

Oirschot: Diefstal uit schuur
Uit een schuur aan het t Laar zijn tussen woensdag 19.00 uur en vrijdag 14.00 uur elektrische apparaten weggenomen. Dit betreft drie schuurmachines, een boormachine, een slijpmachine en een pneumatische slagmoersleutel. De dader is binnengekomen door een toegangsdeur open te breken.

Wintelre: Diefstal uit bedrijf
Uit een bedrijf aan de Groenstraat zijn tussen woensdag 11.00 uur en donderdag 11.00 uur twee portefeuilles met daarin een flink bedrag aan buitenlandse valuta weggenomen. Hoe de dader is binnengekomen is nog onbekend.