Politiebericht Venlo 19-10-2001
Mediaberichten 19 oktober (laatste berichten)

WEERT Verkeerscontrole

WEERT De politie heeft vrijdag bij een controle op de Graafschap Hornelaan 9 bekeuringen uitgedeeld. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur werd 6 keer bekeurd voor het rijden zonder gordel, 1 keer voor het rijden zonder helm, 2 keer voor onjuistheden met betrekking tot de aanhangwagen.

REGIO - 14 dronken bestuurders

VENLO De politie Limburg-Noord heeft in de afgelopen week in totaal 14 weggebruikers betrapt die met drank op achter het stuur zaten. Het betroffen 12 automobilisten en 2 bromfietsers. De dronken bestuurders zijn gecontroleerd in Horst, Blerick, Herten, Heythuysen, Weert, Gennep, Venlo, Tegelen, Helden en Panheel. Twee personen kregen een rijverbod van meer dan 10 uur opgelegd en moesten hun rijbewijs inleveren.

Op de Herstraat in Horst is in de nacht van maandag op dinsdag een 24-jarige automobilist uit Grubbenvorst aangehouden. Tijdens een controle op de Herstraat bleek dat hij veel te veel gedronken had. Hij werd aangehouden, zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 13 uur opgelegd.

Op de Maashofweg in Blerick is dinsdagmorgen een 38-jarige man uit Aarschot betrapt op het rijden onder invloed. Douanebeambten zagen de automobilist slingerend over de Maashofweg rijden. Vervolgens is hij gecontroleerd en bleek dat hij teveel gedronken had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kreeg een rijverbod 12 uur opgelegd en zijn rijbewijs ingevorderd.