Politiebericht Uden 19-10-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

AUTOS WEG

Op de Zeelandsedijk in Volkel is donderdag overdag een rode Volkswagen Golf gestolen. De auto had het kenteken GP-DS-32. Vanmorgen werd de diefstal ontdekt van een zwarte Audi, die geparkeerd stond op de Gladiolenstraat in Uden, kenteken PZ-VJ-54. Op hetzelfde tijdstip zag een inwoonster van Uden dat ook haar auto verdwenen was. Het betrof een zwarte Opel Kadett, kenteken RT-96-BB. Deze auto werd gestolen op de Udense Wachtendonk.

ONDER INVLOED

Op de Annahof in Volkel is donderdagavond een 55-jarige automobilist uit Reek aangehouden omdat hij onder invloed reed. De aandacht van een surveillerende agent werd getrokken toen de man al slingerend over de Bergmaas in Zeeland reed. De Reekenaar kreeg een rijverbod van tien uur en een proces-verbaal.

BEELDSCHERM GESTOLEN

Op de Vijverlaan in Uden is donderdagavond uit een bedrijfspand een beeldscherm van een computer gestolen. Om binnen te komen werd een ruit vernield. De waarde van het scherm is ruim f.2.000,--.

COMPUTERS WEG

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijf aan de Vijverlaan in Uden. De daders namen enkele computers, een printer en een beeldscherm weg. Van het pand werd een deur vernield.