7x24. nl


PERSBERICHT

ASP voor het eerst in de winkel verkrijgbaar

De Amsterdamse Application Service Provider 7x24 biedt haar product nu ook in de winkel aan.

Bedrijven die hun software voortaan op internet willen huren in plaats van kopen, kunnen nu ook terecht in de winkel. Tot nu toe was virtuele software alleen via internet verkrijgbaar, maar 7x24 biedt nu een introductiepakket aan waarmee men 3 maanden toegang heeft tot alle software van 7x24 op internet. Het gaat hierbij onder meer om een compleet boekhoudpakket en het pakket 'Relatiemarketing voor kleine bedrijven'', maar ook factureren, urenadministratie en inkoop en verkoop.

Vanaf a.s. zaterdag zal deze software verkrijgbaar zijn als introdcutiepakket in de winkels van Raf & Stafhorst en Fun Electronics, met in totaal 14 verkooppunten in Nederland.

Met de komst van huren van software op internet leek de rol van de computerwinkels bij de verkoop van software sterk te gaan terug lopen. Met de introductiepakketten die een codekaart bevatten waarmee men drie maanden recht heeft op het gebruik van internetsoftware, doen de electronica-/computerwinkels weer volop mee. Veel zal afhangen van het verkooppersoneel. Zij zijn gewend dozen met software te verkopen, en gaan nu ook introductiepakketten verkopen die het recht geven op het gebruik van software. Een kleine omslag die met veel ondersteunend materiaal en enige opleiding wordt begeleid.

"We hebben ASP gevisualiseerd door het in een introductiepakket te stoppen
- een fraaie doos met handleiding en codekaart -," zegt Hans van Heertum, directeur van 7x24, "waardoor het belangrijke verkoopkanaal van de computerwinkels mee kan blijven doen, ook nu steeds meer software op internet gehuurd gaat worden."


---

Noot redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Hans van Heertum
BoekBank BV
Deccaweg 38
Postbus 1 2 3 4 5
1100 AH AMsterdam
Tel 020 - 6113553
Fax 020 - 6117583
www.7x24.nl
hans@7x24.nl