STICHTING SAFE TRAFFIC

Safe Traffic opent 100 verkooppunten

Ook de reisbureauorganisatie Star Travel Reisburo gaat samenwerken met Stichting Safe Traffic. Hierdoor ontstaat, met meer dan 100 vestigingen, een landelijk netwerk van informatie/verkoopwinkels voor Safe Traffic, de nieuwe pechhulp organisatie van Nederland. De directie van Star Travel ziet met de samenwerking een belangrijke aanvulling op haar dienstenpakket van vakantie- en zakenreizen. Mobiliteit, recreatie en communicatie gaan nu eenmaal hand in hand. Komende week worden de 400.000 vaste klanten door Star Travel geïnformeerd dat zij zich kunnen aanmelden voor 15 november a.s. Zij profiteren dan van het extra voordeel van het aantrekkelijke aanbod van Safe Traffic.
Door de samenwerking kunnen de Safe Traffic leden vanaf januari 2002 terecht bij meer dan 280 Safe Traffic adviseurs voor het afsluiten van Pechhulppakketten en vanzelfsprekend aantrekkelijke vakantiereizen. De Safe Traffic adviseurs kunnen de leden voorzien van informatie over bijvoorbeeld: reisroutes, verzekeringen, goedkoper telefoneren, rij- en veiligheidstrainingen en allerlei andere producten en diensten, maar ook voor landkaarten, plattegronden of reisdocumenten. Inmiddels is vanuit de politiek steun gekomen voor Safe Traffic. De partijen PVDA en VVD hebben afgelopen week de monopolieposities van de ANWB, KPN en 3VO ter discussie gesteld. Ook is bekend geworden, dat de ANWB het monopolie kwijtraakt op de wegwijzers langs de rijkswegen. Verkeersminister Netelenbos heeft laten weten, dat vanaf 2004 de opdracht hiervoor gaat naar het bedrijf, dat tegen de laagste prijs de beste kwaliteit levert. Ook de praatpalen worden onder het ANWB monopolie vandaan gehaald in 2011.
De organisaties Pro Auto en de partij Nederland-Mobiel hebben zich inmiddels voor Safe Traffic uitgesproken. Het aanbod van Safe Traffic betreft zowel voordelige pechhulp- en beltarieven, alsmede wordt automatisch veilig verkeer in Nederland gesteund. De achterban van zo.n 50.000 mensen heeft inmiddels het advies gekregen zich aan te sluiten bij Safe Traffic. Pro Auto is fel tegen de kilometerheffing en rekening rijden, mede, omdat vanwege de controle en registratie hiervan, de privacy van de automobilisten in gevaar komt. Volgens het bestuur van Nederland-Mobiel is het een goede zaak, dat er een alternatief is voor de Wegenwacht van de ANWB. De partij heeft een adviserende rol bij Safe Traffic en verwacht voor een groot deel van de bevolking de belangen te kunnen behartigen voor en na de Tweede Kamerverkiezingen in 2002. De automobilist moet zich bewust worden van het feit, dat van de 30 miljard gulden auto-inkomsten, meer dan de helft verdwijnt naar de Algemene Middelen. De partij vindt, dat de 7 miljoen automobilisten hiervan meer moeten terugzien Meer informatie: www.safe-traffic.nl of info@safe-traffic.nl Stichting Safe Traffic Club
Jos van Gorsel; telefoon 0183 . 648 108

All Star Travel BV
Cor Stevens; telefoon 0341 . 36 26 61

Partij Nederland-Mobiel
Wim van der Velden; telefoon mobiel 06.51.33.79.86

Stichting Pro Auto
Hans Grashoff; telefoon mobiel 06.53.67.34.04

.

19 okt 01 22:09