DECISION ANALYST

Een Nieuw Forum voor Nederlandse Meningen

Dallas-Fort Worth, Texas, 18 october 2001 -- Een panel is een groep mensen die hebben toegestemd om deel te nemen aan tests en enquêtes via het Internet. Na elke deelname krijgen ze een bepaald geldbedrag uitbetaald voor hun tijd en moeite. Recent werd de samenstelling van een nieuw Nederlands panel aangekondigd door American Consumer Opinion(TM), één van de grootste verbruikerspanels ter wereld.

Nederlandse verbruikers die zich aansluiten via de website (www.acop.com) krijgen de kans nieuwe producten uit te testen (voedingsproducten, sportartikelen, computers, camera's, GSM's, enz.), nieuwe reclameboodschappen te evalueren en enquêtes in te vullen. Het lidmaatschap is gratis, terwijl elk lid per enquête een bedrag tussen 4 en 25 Euro uitbetaald krijgt.

Toetreden tot het panel is eenvoudig. Surf naar www.acop.com, klik op taal 'Nederlands' en volg de aanwijzingen. Of surf rechtstreeks naar www.acop.com/Dutch/default.asp (de URL van de Nederlandse website) en sluit u aan. De privacy, vertrouwelijkheid en anonimiteit van elk lid worden te allen tijde strikt beveiligd.

'Wij nodigen elke geïnteresseerde in Nederland uit om onze Nederlandse website te bezoeken en te ontdekken,' vertelde Ann Parks, vice voorzitster van het panel. 'Wij zijn echt tevreden met dit nieuwe panel, gezien het grote belang van de Nederlandse economie en cultuur in het Europese geheel. Het is belangrijk dat ook de Nederlandse standpunten gehoord worden.'

Media Opmerking: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jerry W. Thomas op jthomas@decisionanalyst.com.

19 okt 01 09:45