Gemeente Axel

zeeuws vlaanderen

Vorige Pagina
Vermeldingen en wijzigingen opgeven tot 15 november

UITGAVE GEMEENTEGIDS 2002 IN VOORBEREIDING

Jaarlijks verschijnt de gemeentelijke informatiegids van Axel.
Een handig naslagwerkje dat informatie bevat over de gemeente Axel en tal van maatschappelijke organisaties en verenigingen. Wijzigingen in de redactionele gegevens of verzoeken tot vermelding in de gemeentegids 2002 van Axel kunt u tot 15 november aanstaande schriftelijk doorgeven aan de voorlichtster, per adres: gemeente Axel, t.a.v. de Stafafdeling, Postbus 17, 4570 AA Axel, of per e-mail via voorlichting@axel.nl.

De gemeentegids 2002 zal in de eerste twee weken van januari 2002 huis aan huis bezorgd worden en is eveneens digitaal te raadplegen op de internetsite van de gemeente (www.axel.nl).

Het Zeeuwsch-Vlaams Advertentieblad verzorgt de advertenties in de gemeentegids, evenals de huis-aan-huis verspreiding. De redactionele pagina's van de gemeentegids worden samengesteld door de voorlichtster van de gemeente.
U kunt in geval van wijzigingen het correctieformulier voorin de informatiegids 2001-2002 invullen en opsturen. Mutaties die na 15 november binnenkomen, kunnen niet met zekerheid verwerkt worden in de gedrukte versie van de informatiegids;
de digitale gemeentegids wordt periodiek bijgewerkt. naar bovenkant pagina