Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

SOFTWAREPRODUCENTEN ZIEN BROOD IN EUROTOOLS

Steeds meer softwareproducenten zien brood in eurotools. Vorig jaar waren er slechts een paar eurotools op de markt voor het omzetten van guldenbedragen naar euro's in bijvoorbeeld spreadsheets of softwaresystemen(de meeste kwamen zelfs uit het buitenland). Duidelijk is dat inmiddels tientallen softwareproducenten een graantje willen meepikken van de eurohype die gaat ontstaan rond de komende jaarwisseling - want tot heden is er van een eurohype nog niet veel te merken.

Dat menig ondernemer de invoering van de euro uitstelt tot december 2001 of zelf later is allang geen nieuws meer. Maar vanaf december zal ook vraag naar eurotools explosief toenemen wordt verwacht.

En ondanks dat de internet-hype nu definitief voorbij lijkt worden ook enkele tools als freeware aangeboden.

Op onze euro website www.gbned.nl/euro hebben wij een inventarisatie gemaakt van beschikbare eurotools in Nederland. Op dit moment zijn er al zo'n 50 tools beschikbaar en dit aantal groeit nog steeds.

Inmiddels zijn ook de eerste tools aangemeld die winkeliers moeten helpen bij het bepalen van wisselgeld in euro's de maand januari 2002.

En als u echt nog twijfelt:
Er is een tool waarmee u zelf kunt testen of uw softwarepakket echt gereed is voor de invoering van de euro.

EINDE

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

GBNED
Gerard Bottemanne
tel 0252 212542
email ghb@gbned.nl