Politiebericht Eindhoven e.o. 20-10-2001
2ePersberichtzaterdag20oktober2001

Poltiieberichten

Eindhoven: Mishandeling
Zaterdagmorgen rond 11.05 uur is op de Mercuriuslaan een 58-jarige automobilist uit Eind-hoven mishandeld. Hij reed daar naar de kruising Mercuriuslaan - Saturnuslaan. Een onbe-kende jongeman stak de kruising over. De Eindhovenaar stopte en toeterde naar de jonge-man. Deze stak zijn middelvinger omhoog en kwam naar de automobilist gelopen. Hij trok daarop het portier open en spoot een spray in de auto van de Eindhovenaar. Direct daarop liep de jongeman snel weg. Het slachtoffer klaagde over zere oren, branderige ogen en ademhalingsproblemen.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Zaterdagmiddag rond 12.30 uur is in een eetgelegenheid op het Stratumseind een 33-jarige man zonder bekende verblijfplaats aangehouden. Hij had daar een kip-sateschotel ter waarde van fl. 18,- opgegeten zonder te betalen. De man is overgebracht naar het politie-bureau.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Zaterdagmiddag rond 12.50 uur is op een sportcomplex aan de Anconalaan een 42-jarige man uit Son aangehouden. Hij werd daar in een kleedkamer betrapt toen hij spullen uit een sporttas wegnam. De verdachte is overgedragen aan de politie. Hij is voor nader onderzoek overgebracht en ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Diefstal bestelauto
Tussen vrijdagavond 21.00 en zaterdagmorgen 8.00 uur is vanaf de Boschdijk een witte bestelauto, Toyota Litace, kenteken VV-31-GY, gestolen.

Helmond: Diefstal portemonnee
Zaterdagmorgen rond 10.50 uur is een 54-jarige vrouw uit Lieshout slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Zij liep daar over de Markt. Toen zijn wilde afrekenen zag ze dat de tas openstond. Haar portemonnee bleek uit de tas verdwenen te zijn. In de portemon-nee zaten diverse pasjes en ruim veertig gulden.

Helmond: Verdachten winkeldiefstal aangehouden
Zaterdagmiddag rond 14.20 uur zijn in een winkel aan de Engelseweg 2 mannen van 39 en 45 jaar oud uit Helmond en Veghel aangehouden. Zij namen daar een pakketje polijstma-chinestofdoekjes weg, zonder deze bij de kassa af te rekenen. Zij zijn voor verhoor overge-bracht naar het politiebureau.

Bladel: Diefstal portemonnee
Zaterdag tussen 12.30 en 12.40 uur is van een 44-jarige man uit Duizel zijn portemonnee ge-stolen. Hij liep te winkelen op de Sniederslaan. Toen hij zijn boodschappen wilde afrekenen zag hij dat de portemonnee uit zijn tas gestolen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes en ruim vierhonderd gulden.

Best: Inbraak in een bedrijf
Tussen vrijdagavond 18.00 en zaterdagmorgen 8.00 uur is ingebroken in een bedrijf aan De Waal. Een ruit van het bedrijf is vernield. Uit het pand is een computer met toebehoren gestolen.

Asten: Diefstal auto
Tussen vrijdagavond 23.30 en zaterdagmorgen 9.00 uur is vanaf de Albert van Cuijckstraat een zwarte personenauto, Audi S3, kenteken 84-HD-JG, gestolen.

Nuenen: Diefstal portemonnee
Vrijdagavond rond 20.00 uur is van een 20-jarige vrouw uit Mierlo haar portemonnee gesto-len. Zij was aan het winkelen op De Smidse. Plotseling voelde ze dat haar portemonnee niet meer in de zak van haar bodywarmer zat. In de portemonnee zaten diverse persoonsbe-scheiden, een pasje en vijftig gulden.