Ingezonden persbericht

De band "Het Vervolg" helpt met zoektocht naar Marjolein

OSS, 20-10-2001 -- De Nederpop band Het Vervolg is onlangs via de website www.het-vervolg.nl benaderd door Hans uit Eindhoven.

Hans K: een paar maanden geleden kwam ik op Centraal Station in Utrecht plots het meisje van mijn dromen tegen. We keken elkaar aan en.. ik was meteen verkocht. We raakten aan de praat en al snel besloten we in een kroegje in Utrecht ons gesprek voort te zetten. Doordat ze die avond al een afspraak had was het een te korte ontmoeting maar Marjolein ging niet weg voordat ze haar adres en telefoonnummer aan me had gegeven. Toen sloeg het noodlot toe. In de trein naar Eindhoven kwam ik er achter dat mijn portemonnee gerold was. Het ergste van alles was dat daar het adres én telefoonnr van Marjolein in zat. Ik probeer Marjolein nu op alle manieren terug te vinden. Het complete verhaal is te lezen op: www.ikzoekmarjolein.nl.

"Er is al veel over geschreven"; verteld Erik Fortuin zanger en tekstschrijver van de band. Naast een advertentie in de Telegraaf, een interview in De Intiem heeft ook Yorin een brief van Hans geplaatst op teletekst (Maria weet Raad). Al wordt er door sommigen beweerd dat het alleen een publiciteitsstunt is zegt Erik: "Ach het is wellicht een niet hedendaags verhaal maar ik weet dat het geen onzin is, het is wel degelijk een écht verhaal!".

Over het verhaal van Hans heeft Erik Fortuin een nummer geschreven dat met de bandleden is uitgewerkt tot het nummer "Marjolein". Inmiddels staat het nummer op de mini cd van Het Vervolg "In gedachten" en is al door vele (lokale) radiostations ten gehore gebracht. Zou Marjolein gevonden worden? Ik hoop het voor Hans!

Meer info: De zoektocht "Marjolein": www.ikzoekmarjolein.nl Het Vervolg: www.het-vervolg.nl



Ingezonden persbericht