NOORDZEE FM

Noordzee FM geeft figuurcorrectie weg

Persbericht

Noordzee FM geeft Figuurcorrectie weg

Noordzee FM geeft, in samenwerking met Body & Mind Magazine, onder de noemer Body Treatment, een Figuurcorrectie weg. De luisteraar maakt kan op deze unieke prijs in de week van 22 oktober tot en met 26 oktober. Het enige wat de luisteraar die week moet doen is dagelijks luisteren tussen 06.00 uur en 09.00 uur naar The Morning Call op Noordzee FM.

The Morning Call zal gedurende de week geheel in het teken staan van Body & Mind. Colin Banks zal deskundigen ontvangen op het gebied van voeding, persoonlijke ontwikkeling, sport en beweging, werk en leven. Zoals Toon Vollering van Bodycontour en Patty Harpenau (Deepak Chopra). Tijdens de uitzending kan men vragen stellen en meepraten over de onderwerpen.

Tevens wordt er dagelijks een spel gespeeld waarbij 2 kandidaten aan de hand van stellingen een prijs kunnen winnen. Men maakt kans op een van de vele beautypakken met als klap op de vuurpijl de Body Treatment als hoofdprijs. Deze prijs t.w.v. fl. 8.000,- zal vrijdag 26 oktober bekend worden gemaakt. De prijs wordt beschikbaar gesteld door Beautyfull People in Rotterdam. Luisteraars die kans willen maken, kunnen zich voor dit spel opgeven via www.noordzeefm.nl.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Jennifer Lopez, U2, Robbie Williams, Anastacia, Ronan Keating, maar ook die van Volumia!, BlOF, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 16 oktober 2001

Noot voor de redactie,