KLM

KLM START EUROPA ACTIE
Aantrekkelijke voorwaarden tot wijzigen en annuleren

AMSTELVEEN, 22 oktober 2001 - KLM biedt reizigers vanaf vandaag de mogelijkheid om voordeliger naar al haar Europese bestemmingen te vliegen. Deze Europa actie geeft passagiers 25% korting op het huidige laagste retourtarief.

Uniek aan deze actie zijn de gunstige voorwaarden die bij het ticket horen: een reservering voor zowel de heenreis, als de terugreis kan eenmalig gratis worden gewijzigd en annuleren is mogelijk voor slechts ª 25,-. Met deze voorwaarden biedt KLM haar passagiers grotere flexibiliteit waarbij het tevens extra aantrekkelijk wordt spontaan een reis te boeken, zonder vast te zitten aan een exacte datum.

Boekingen kunnen gedaan worden tot en met 22 november 2001 en er dient gevlogen te worden tussen 22 oktober 2001 en 31 maart 2002. Uiteraard is het KLM ticket ook geldig als NS treinkaartje.

Deze actie wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht. Naast advertenties in landelijke en regionale dagbladen is ook informatie beschikbaar op KLM internet www.klm.nl en bij reisbureaus.

Voor nadere informatie:
KLM Mediarelaties, Sandra Maas tel. 020 6494545 KLM Website www.klm.nl

AMS/AR/KAS