MONEYOU

MoneYou, het nieuwe merk voor een online hypotheek

persbericht 22 oktober 2001

Amersfoort, 22 oktober 2001 - Vandaag wordt MoneYou geïntroduceerd, een nieuw online intermediair vriendelijk hypotheek initiatief. MoneYou is een onderneming van ABN AMRO Bouwfonds Nederlandse Gemeenten NV. Er wordt een multi-channel distributieconcept gehanteerd waarbij het intermediair nauw betrokken wordt. MoneYou biedt klanten de mogelijkheid zelf een hypotheek samen te stellen en af te sluiten via internet. In tegenstelling tot bestaande online aanbieders stelt MoneYou de klant in de gelegenheid deskundig advies in te winnen wanneer daar behoefte aan is. Telefonisch via ervaren hypotheekadviseurs of middels een persoonlijk gesprek met een geselecteerde tussenpersoon. De consument kan zijn hypotheek eenvoudig zelf regelen en completeren met de benodigde verzekeringen.

De hypotheekmarkt is volop in beweging. Een nieuwe generatie consumenten vindt zijn weg op het internet. Uit onderzoek blijkt dat een kleine, maar groeiende groep jonge, hoogopgeleide doorstromers (mensen die al eerder een hypotheek hebben afgesloten) in ruil voor een scherpe rente zelf hun hypotheek willen samenstellen. Mits zij daarbij ondersteund worden door deskundige adviseurs. MoneYou richt zich op deze nieuwe generatie consumenten.

'MoneYou is gebaseerd op een nieuw concept,' zegt Rick te Molder, Managing Director MoneYou. 'Het is al langer mogelijk een hypotheek te kopen via internet maar wij bieden méér dan een lage rente. Wij bieden uitgebreide service. De klant kan bij ons telefonisch én persoonlijk advies krijgen, waardoor hij er niet alleen voor staat. Wij maken hiervoor gebruik van een selecte groep intermediairs, verspreid over het land.'

MoneYou
Op de website van MoneYou kan de consument zelf zijn hypotheek samenstellen met behulp van een gebruikersvriendelijk adviesprogramma. Het productaanbod van MoneYou bestaat uit een aflossingsvrije hypotheek en een beleggingshypotheek. MoneYou biedt lage maandlasten door een lage rente, topfondsen van gerenommeerde instellingen (ABN AMRO, Robeco en ING) en voordelige woonverzekeringen. De klant betaalt geen afsluitprovisie indien de hypotheek rechtstreeks wordt afgesloten.

MoneYou biedt een zeer snelle service. De hypotheekofferte wordt binnen 1 uur verstrekt. Bij de hypotheek van MoneYou kan tot 160% van het ingebrachte eigen geld extra worden geleend. Dit maakt het mogelijk om een hogere hypotheek te krijgen zonder hogere maandlasten. Naast hypotheken is MoneYou zeer concurrerend met haar woongerelateerde verzekeringen.

Het internetadres is: http://www.moneyou.nl

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: MoneYou
Rick te Molder, Managing Director
telefoonnummer: 0800 - 666 3993
e-mail: r.temolder@moneyou.nl
adres: Westerdorpsstraat 66,
Postbus 53
3870 CB Hoevelaken

Hinke de Koning Communicatie
Hinke de Koning-Mulder, senior PR consultant
telefoonnummer: 0187 - 470233
e-mail: hinke@dekoningcom.nl

22 okt 01 12:15