Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-10-2001

Politieberichten district Eemland noord, 09.30 uur
Rijden onder invloed

SOEST- Op maandagavond werden twee mannen aangehouden nadat ze dronken achter het stuur hadden gezeten.

Op de Soeste Hoogt verloor omstreeks half twee een personenbusje een wiel en reed vervolgens de berm in. De politie werd gewaarschuwd en trof hier de 24-jarige bestuurder uit Soest naast zijn auto aan. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en hij werd overgebracht naar het bureau.(uitslag blaastest nog niet bekend).

Een passagier wilde na de reparatie van de auto weer verder rijden. Agenten constateerden dat de 26-jarige passagier uit Baarn ook had gedronken en gaven hem te kennen dat hij niet mocht gaan rijden.

Twintig minuten later zagen agenten de 26-jarige man toch rijden op de Monnikenboschweg. Hij werd aangehouden en op het bureau blies hij 1.40 promille. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeerscontroles

EEMNES- Op maandagavond vond er tussen kwart voor tien en kwart over tien een alcoholcontrole plaats op de Wakkerendijk. In totaal werden hier 37 autmobilisten gecontroleerd waarvan niemand teveel alcohol gedronken had.

BAARN- Op maandagavond vond er een verlichtingscontrole plaats op de Oosterstraat. In totaal kregen 7 personen een bekeuring omdat ze reden zonder de vereiste verlichting.