Ingezonden persbericht


IS InterNed Services verdubbelt ruimte bij TeleCity - leverancier van co-locatie en first line support diensten

bedrijfsgroei maakt verdubbeling huidige co-locatie ruimte noodzakelijk

Amsterdam, 23 oktober 2001 - TeleCity kondigt vandaag aan een nieuwe overeenkomst te hebben gesloten met een van haar reeds bestaande klanten, IS InterNed Services. In de nieuwe overeenkomst verdubbelt deze zakelijke onafhankelijke service provider haar co-locatie ruimte bij TeleCity tot 200m2. In December 2000 was IS InterNed Services het eerste bedrijf dat haar bedrijfskritische apparatuur onderbracht bij TeleCity's tweede pand in Nederland.

IS InterNed Services heeft de laatste jaren een substantiële groei doorgemaakt en behoort vandaag de dag tot de grootste onafhankelijke service providers voor de zakelijke markt in Nederland. Directeur Arjan Steevels van IS InterNed Services: "Wij zijn zeer tevreden met TeleCity als leverancier van co-locatie en first line support diensten. In december 2000 hebben we onze eerste bedrijfskritische servers in de systeemruimte van TeleCity opgesteld en ik ben trots op het feit dat we wederom een beroep op TeleCity hebben kunnen doen. Het feit dat ruimschoots wordt voldaan aan onze infrastructurele eisen, zoals continue beschikbaarheid, plus de aanvullende diensten die TeleCity biedt, maakt TeleCity tot een ideale partner".

Alexandra Schless, Country Manager Sales en Marketing van TeleCity:" Wij zijn verheugd dat wij IS Interned Services wederom hebben kunnen helpen bij de uitbreiding van hun activiteiten. De groei die het bedrijf doormaakt is een goed voorbeeld van een positieve ontwikkeling binnen de ICT-markt. Met een solide bedrijfsplan hebben ze bewezen in staat te zijn om adequaat in te kunnen spelen op de huidige marktontwikkelingen. De keuze van IS InterNed Services om de samenwerking met TeleCity uit te breiden onderstreept eens te meer de kwaliteit van onze Data Centers, die voldoen aan de hoogste industrie standaarden."
Over TeleCity plc
TeleCity is opgericht in 1998. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Londen en vanaf juni 2000 is het genoteerd aan de London Stock Exchange (TCY.L). Tot december 2000 gaf het jaar 2000 een omzet te zien van £14,1 miljoen, een stijging van 318% vergeleken met het jaar ervoor. TeleCity heeft in totaal meer dan 300 mensen in dienst.

Met een netwerk van 11 vestigingen in zakelijke centra verspreid over heel Europa hebben de klanten van TeleCity toegang tot de Internet Data Center diensten in de nabijheid van de belangrijkste Internet Backbones. Voor meer informatie over Telecity: www.telecity.com

Over IS InterNed Services
IS InterNed Services is een onafhankelijke service provider voor de zakelijke Nederlandse markt. Het bedrijf biedt webhosting oplossingen voor ieder soort bedrijf of instelling. Buiten de standaardpakketten bieden ze dedicated oplossingen, waarbij diverse servers, bijbehorende randapparatuur en volledige 19" racks compleet naar wens worden ingericht. Het bedrijf bestaat sinds 1996 en heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt waardoor ze tot de grootste service providers van Nederland behoort. Als NT service provider zijn ze de grootste service provider van Nederland. Voor meer informatie over IS InterNed Services: www.is.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Sanjay Korteweg
Tel: 020 530 43 39
E-mail: sanjayk@text100.nl

TeleCity BV
Mariska van Beukering
Tel: 020 564 08 72
E-mail: Mariska.vanBeukering@TeleCity.nl