Insinger de Beaufort

persbericht

23 Oct 2001

Naamsverandering van united trust bank in bank Insinger de Beaufort PLC

United Trust Bank Limited, de in London gevestigde Insinger de Beaufort onderneming die zich bezig houdt met het leveren en regelen van kredietfaciliteiten, financieringsdiensten voor onroerend goed ontwikkelingsprojecten en depositoproducten heeft vanaf vandaag een nieuwe naam, te weten Bank Insinger de Beaufort plc.

Insinger de Beaufort, de Europese bankgroep, verwierf United Trust Bank in juli. De overname vertegenwoordigt een verdere stap in de uitbreiding van de activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en een belangrijke fase in de ontwikkeling van de groep om tot een geïntegreerde dienstverlening aan haar cliënten te komen.

Insinger de Beaufort beschikt met de United Trust Bank over een gerenommeerde onderneming met een kernteam van professionals met een schat aan ervaring op het gebied van gespecialiseerde kredietverlening, - regeling en -structurering en depositoproducten. Dankzij de aanwezige expertise zullen de mogelijkheden voor de onderneming als geheel om een uitgebreider assortiment producten aan cliënten te leveren verder toenemen.

De overname van de United Trust Bank is de vierde belangrijke ontwikkeling met betrekking tot de groei van Insinger de Beauforts diensten in het Verenigd Koninkrijk, en volgt op de overname van bedrijfsfinancieringonderneming, de English Trust Group in mei 2000, een gespecialiseerd obligatieteam van Fortis Bank SA/NV eerder dit jaar en de overname van effectenmakelaar Townsley & Co in november 1999.

Neem voor meer informatie en fotos contact op met: Graham Davin, CEO Bank Insinger de Beaufort plc
Tel: +44 (0)20 7377 6161

Persbericht uitgegeven door Weber Shandwick WorldWide, London Contactpersoon: Mark Whitfield of Claire Johnson Tel: +44 (0)20 7841 5555