Politiebericht Venlo 25-10-2001
Mediaberichten 25 oktober (laatste berichten)

Venlo geen verdacht poeder in Limburg-Noord

VENLO Uit laboratoriumonderzoek is gebleken dat de drie tot nu toe in Midden en Noord Limburg aangetroffen verdachte enveloppen geen enkel spoor van miltvuur of enig andere bacteriologische stof bevatten. De enveloppen zijn aangetroffen in Roermond, Meijel en Herkenbosch.

Tegelen/Reuver gevaarlijke medicijnen verloren

TEGELEN/REUVER Een inwoonster van Reuver is tussen maandagmorgen en donderdagmiddag in Tegelen of Reuver een dossje met morfinetabletten verloren. De tabletten zijn bijzonder gevaarlijk en kunnen bij een hoge dosering zelfs dodelijk zijn. Het gaat om een groen met wit doosje, ongeveer 20 cm lang en 5 cm breed met het opschrift Morfine Retard 10 mg. In het doosje zitten nog zon 20 tabletten. Vinders wordt geadviseerd het doosje af te geven bij de politie, een apotheek of een (huis)arts.

Meijel verkeerscontrole

MEIJEL Bij de verkeerscontroles in het kader van de wegwerkzaamheden rond de Roggelsebrug heeft de politie dinsdagmiddag 404 weggebruikers gecontroleerd en er daarvan 73 bekeurd. 68 bekeuringen waren er voor snelheidsovertredingen ( 88 km/u waar 50 mag worden gereden) en 5 voor het inhalen ondanks een inhaalverbod.

Meijel verlichtingscontrole

MEIJEL De politie heeft donderdagmorgen tussen 7 en 8 uur 10 fietsers bekeurd die zonder verlichting over de Heldensedijk reden. De controles worden steeds vaker en op meer plaatsen gehouden nu het weer donker is als de scholieren op weg zijn.

Blerick drugs in woning

BLERICK In een woning aan de Rhodondendronstraat vond de politie donderdagmorgen drugs op verschillende plaatsen. De politie assisteerde de deurwaarder bij de ontruiming van de woning en trof in de keuken, de slaapkamers en de gang in totaal bijna 150 gram hennep aan i kleine partijtjes. De bewoner was niet in het huis aanwezig en zal nog worden gehoord. De drugs zijn in beslag genomen.