Provincie Zuid-Holland

16-10-2001

Spreekuur gedeputeerde Hallensleben op 25 oktober in Nieuwerkerk aan de IJssel

Op donderdag 25 oktober houdt gedeputeerde Edit Hallensleben een spreekuur in Nieuwerkerk aan den IJssel voor de inwoners van de Goudse regio en de Rijnstreek. De provincie wil door het organiseren van spreekuren van de verschillende gedeputeerden de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen.

Het spreekuur vindt plaats in Valkhotel Nieuwerkerk , Parallelweg Zuid 185 Nieuwerkerk aan den IJssel van 16.00 tot 17.00 uur. Bezoekers dienen zich vantevoren telefonisch aan te melden. Dit kan tot woensdag 24 oktober tot 12.00 uur via telefoonnummer 070 441 7056 of per e-mail via spreekuurrijngouwe@pzh.nl. Gedeputeerde Hallensleben heeft al meerdere spreekuren gehouden in de Rijn en Gouwestreek waarvoor zij aanspreekbaar is.

In de regio rond de gemeente Nieuwerkerk wordt hard nagedacht over de toekomstige invulling van de Zuidplaspolder. De provincie is samen met de betrokken overheden bezig om invulling te geven aan de polder in het kader van de 5e nota Ruimtelijke Ordening. Er wordt ook gewerkt aan een nieuw streekplan waarin deze afspraken over de toekomstige ruimtelijke inrichting van de regio worden vastgelegd. Over deze en andere kwesties kunnen geĂŻnteresseerden zich tot gedeputeerde Edit Hallensleben wenden tijdens het spreekuur.