Donderdag, 25 oktober 2001
Snelheidscontrole
ZEVENAAR -De politie heeft op 24 oktober 's middags een snelheidscontrole gehouden op het Hengelder in Zevenaar. Er werden 86 passerende voertuigen gecontroleerd. Twaalf auto's reden harder dan de toegestane vijftig kilometer per uur. De snelste reed 74 kilometer. Er werden bovendien een bromfietser gecontroleerd die 67 kilometer per uur reed.
Fietsenkijkavond
ZEVENAAR - Op 1 november vindt er tussen 18.00 uur en 19.30 uur wederom een fietsenkijkavond plaats in het politiebureau aan de Zonegge 2404 in Zevenaar.
Verkeersongeval
BABBERICH - Een 22-jarige man uit Loerbeek is op 24 oktober rond 11.55 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Sleeg in Babberich. Hij reed met zijn auto door onbekende oorzaak tegen een boom en werd met verwondingen aan de buik overgebracht naar het Streekziekenhuis Zevenaar. Zijn auto raakte zwaar beschadigd. Tussen trein en perron
DIDAM - Op 24 oktober is rond 15.50 uur een vrouw uit Didam (leeftijd niet bekend) gevallen tussen de trein en het perron van station Didam. De vrouw is met verwondingen voor controle overgebracht naar het Streekziekenhuis Zevenaar.