Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++

Nederlandse site van newmonday.com gaat verder

Eerder deze week maakten VNU en Randstad bekend dat zij de gezamenlijke onderneming newmonday.com op Europees niveau beeindigen. Het concept, een op zichzelf staande carriereportal, bood in Europa onvoldoende mogelijkheden om er een winstgevende activiteit van te maken. De Nederlandse site van newmonday is echter zo succesvol gebleken dat de belangrijkste activiteiten verder zullen gaan en worden geïntegreerd binnen VNU Business Publications.

De integratie met VNU Business Publications biedt de mogelijkheden voor hechtere samenwerking met sterke titels als Intermediair. De url's www.newmonday.nl, en www.intermediair.nl blijven dus gewoon gehandhaafd.

Het afgelopen jaar heeft newmonday in Nederland de marktleiderpositie van Intermediair.nl succesvol uit kunnen bouwen. Op dit moment heeft de site een naamsbekendheid van 80 procent en een bereik van 41 procent onder hoger opgeleiden (bron: OBA/Interview NSS). Hiermee is een duidelijke voorsprong behaald op de concurrentie. De Nederlandse site heeft de ambitie om deze positie onder VNU Business Publications verder te versterken.