Gemeente Oegstgeest

Vergaderingen

Vergadering beroep en bezwaar Op woensdag 31 oktober 2001 vindt een vergadering van de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften plaats. De volgende bezwaarschriften komen aan de orde: 19.30 uur: een bezwaarschrift gericht tegen de verleende sloopvergunning voor het slopen van opstallen en het verwijderen van asbest uit barakken gelegen aan de Oude Rijnsburgerweg 22 t/m 66. 20.00 uur: een bezwaarschrift gericht tegen de aanschrijving inzake brandveiligheid café restaurant "De Roode Leeuw" 20.30 uur: een bezwaarschrift inzake de brandveiligheid van hotel restaurant "Het Witte Huis". Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: mevrouw mr. M. van den Hoogen, (071) 51 91 781

Vergadering algemeen bestuur SLR De eerstvolgende vergadering van het Algemeen Bestuur SLR (Samenwerkingsorgaan Leidse Regio) , wordt gehouden op dinsdag 30 oktober 2001 om 20.00 tot 22.00 uur in de Raadzaal van het gemeentehuis van Oegstgeest, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

Op de agenda staat:

- Begrotingswijzigingen;.
- Voortgang samenwerking met SDB en de provincie;
- Stand van zaken discussie over de bestuurlijke organisatie; De vergadering is openbaar. De stukken liggen ter vergadering en op de gemeentehuizen van de gemeenten in de Leidse Regio ter inzage. Tevens is inzake van de stukken mogelijk bij het secretariaat SLR, Stadsbouwhuis te Leiden. Voor informatie over de op de agenda vermelde onderwerpen en inzage van de stukken kunt u contact opnemen met mw. I.I. de Bruijne-Schild, beleidsondersteunend medewerker van het Samenwerkingsorgaan, telefoon 071-5165869.

OPENBARE WELSTANDSZITTING 30 OKTOBER

De vergaderingen van de welstandscommissie zijn openbaar. Geïnteresseerden zijn uitgenodigd deze zitting bij te wonen. De eerstvolgende zitting vindt op 30 oktober a.s. vanaf 12.00 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis plaats en duurt afhankelijk van het aantal plannen tot ongeveer 14.00 uur.

De volgende plannen zullen door de welstandscommissie worden behandeld:
Clinkenburgh 42, uitbreiden woonhuis. Prinsenlaan 11, uitbreiden woning. Prinsenlaan 13. Uitbreiden woning. Greet Koemanplein 4, uitbreiding woning. Prins Bernhardlaan 34, bouw tuinschuren. Gerrit Rietveldlaan 25, gevelwijziging. Wijttenbachweg 23, verbouw en uitbreiden schoolgebouw. Haarlemmertrekvaart 16a, bouw botenloods. Haarlemmertrekvaart 16a, havengebouw en aanlegsteigers. Haarlemmertrekvaart 16a, bouw bedrijfsruimte. Rhijnhofweg 8, bouw garage/berging. Vincent van Goghlaan 54, plaatsen dakkapel achterzijde. Clematislaan 49, vergroten woonhuis.