Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Ontwerp Bestemmingsplan Spoorlaan Zuid
Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer geven te kennen dat met ingang van 5 november 2001 het ontwerp bestemmingsplan Spoorlaan Zuid ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan kan, conform artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, gedurende vier weken worden ingezien. Het ontwerp bestemmingsplan Spoorlaan Zuid geeft een planologische regeling van deze weg. Het plan omvat het weggedeelte dat loopt vanaf de huidige Luzernestraat bij Bedrijventerrein Spoorzicht te Nieuw Vennep tot de Noordelijke ontsluitingsweg.

Eerder dit jaar heeft dezelfde procedure plaatsgevonden voor het onderhavige bestemmingsplan. Vanwege een procedurefout, en als gevolg daarvan een onthouding van goedkeuring door Gedeputeerde Staten van Noord-Holland, wordt deze procedure opnieuw doorlopen.

Voor de terinzageligging kunt u terecht bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. Het Raadhuis is bovendien geopend op dinsdagen van 17.00 uur tot 20.00 uur. Mocht u gedurende die periode een nadere toelichting willen dan wordt u verzocht hiervoor telefonisch een afspraak te maken met de heer E.R. Berger, tel. 023-567 6075.

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan kunnen vanaf 5 november 2001 tot en met 2 december 2001 ingediend worden bij de gemeenteraad van de gemeente Haarlemmermeer, Postbus 147, 2130 AC Hoofddorp.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer Hoofddorp, 2 november 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen