Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Gebruikers roepen Siebel Systems opnieuw uit tot
'Gold Best-in-Class'

Voor tweede achtereenvolgende jaar kiezen gebruikers Siebel Call Center tot
beste oplossing voor beheer van interactie met klanten

SAN MATEO, Calif. -25 oktober 2001 - Siebel Call Center, een eBusiness-applicatie van Siebel Systems, is tijdens de Users Choice Awards uitgeroepen tot 'Gold Best-in-Class' in de categorie Enterprise Customer Interaction Management Solutions. Deze awards worden jaarlijks toegekend en zijn een initiatief van het Amerikaanse vakblad 'Customer Support Management' en RealMarket, een toonaangevend onderzoeksbureau en online nieuwsbron.

De User Choice Awards vormen het enige programma waarbij op klanten gerichte eBusiness-producten worden beoordeeld door gebruikers. In totaal namen meer dan 127 producten in elf categorieën deel aan het selectieprogramma. Gold Awards worden toegekend aan producten of diensten die een topscore behalen in hun categorie en bovendien ruim meer stemmen ontvangen ten opzichte van minstens drie concurrerende producten in hun categorie. Het gebruik van deze criteria betekent dan ook dat de winnaars van een Gold Award met ruime afstand hebben gewonnen van concurrerende producten.

"De meest gekwalificeerde jury - dat zijn de mensen die dagelijks de software gebruiken - hebben Siebel Call Center gekozen. Het gaat niet om een jurypanel of een groep van zogeheten deskundigen, maar juist om gebruikers", zegt Gary Lemke, president van RealMarket. "De winnaars van een award excelleren niet alleen waar het om klantentevredenheid gaat, maar laten ook een duidelijke 'return on investment' zien."

"Wij zijn vereerd dat de mensen die onze producten gebruiken Siebel Call Center voor het tweede achtereenvolgende jaar hebben geselecteerd als de beste Enterprise Customer Interaction Management Solution", zegt Matt Malden, Senior Director Product Marketing for Call Center and Web Service Products van Siebel Systems. "Bedrijven vertrouwen op Siebel Call Center om een superieure klantenservice mogelijk te maken over alle communicatiekanalen heen. Tegelijkertijd vergroot het gebruik van deze oplossing de productiviteit van de medewerkers, wordt extra omzet gegenereerd en kunnen de operationele kosten omlaag worden gebracht."

Siebel Call Center is een toonaangevende oplossing voor call centers. Het maakt het bedrijven mogelijk om hun call center te laten uitgroeien tot de volgende generatie van multichannel contact centers die medewerkers in staat stellen contacten met klanten via een breed scala van communicatiekanalen (telefoon, web, email, fax, chat of 'voice over IP') te beheren, te synchroniseren en te coördineren - of het nu gaat om interacties die tot stand zijn gekomen in het kader van serviceverlening, support of verkoop. De functionaliteit omvat 'off-the-shelf' computer-telefonie integratie (CTI), campagne- en opportunity management, mogelijkheden voor intelligente call scripts, workflow management, complete ondersteuning voor serviceaanvragen en het beheer van klantprofielen. Bedrijven kunnen hierdoor klantenservice van een ongekend niveau aanbieden, terwijl tegelijkertijd meer omzet wordt gegenereerd en een beter begrip en dus betere voorspelbaarheid van de behoeften van klanten ontstaat.
Kijk voor meer informatie over Siebel Call Center op www.siebel.com/callcenter/index.html
.

Over Siebel Systems
Siebel Systems Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maakt via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 37 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com .
#