Persbericht

's-Hertogenbosch, 25 oktober 2001

Hooge Huys Bancaire Diensten introduceert vijf nieuwe fondsen

Hooge Huys heeft haar bewezen succesvol en consistent assortiment beleggingsfondsen uitgebreid met vijf nieuwe fondsen. Hierdoor is een uitgekiend pakket ontstaan, met ruime keuze aan beleggingsfondsen met elk een eigen rendement- en risicoprofiel. Via de Hooge Huys Beleggingsrekening is hiermee voor elke cliënt een portefeuille op maat mogelijk.

Vandaag presenteert Hooge Huys in Nijkerk aan ruim 200 kernrelaties de nieuwe fondsen van Hooge Huys Bancaire Diensten. Behalve praktische informatie, worden de juridische aspecten van een beleggingsadvies belicht en worden de kansen voor een remisier in de markt van particuliere beleggers besproken.

Als één van de weinige maatschappijen maakt Hooge Huys het door de uitbreiding mogelijk in alle beleggingscategorieën te beleggen. Daarbinnen bieden de fondsen ruime keuze in regio-, thema- en duurzame beleggingsfondsen.

Via de Hooge Huys Beleggingsrekening kan gemakkelijk worden gekocht, verkocht en geswitched. Daarnaast kent de rekening een spaar-, stallings- en kredietfaciliteit. Automatische inleg en periodieke transacties zijn mogelijk. Belangrijk is de integratie met de andere diensten van Hooge Huys. Zo kunnen eenvoudig verzekeringspremies uit de beleggingen worden voldaan, waarbij géén verkoopkosten worden berekend. Koppeling aan een hypotheek is eveneens mogelijk. De rekening kent twee kosten/provisiestructuren.

Tevens wordt er tijdens het congres door directeur Niels A. Mourits van de NVA aandacht geschonken aan aspecten van het remisierschap nu en in de komende jaren en het belang ervan voor de ingezette ontwikkeling naar breed financieel advies.

Onder leiding van Ferry Mingelen zal ten slotte over alle onderwerpen gediscussieerd worden.

Einde persbericht