SHAREAPHOTO

ShareAPhoto lanceert Windows XP print wizard

25 Oktober PERSBERICHT

Iedereen kan de ShareAPhoto wizard standaard installeren in windows XP voor foto service

Nog voor dat Microsoft zijn Windows XP goed en wel heeft gelanceerd introduceert ShareAPhoto haar wizard om afdrukken van foto's te bestellen, voor Windows XP(tm).

U weet het waarschijnlijk inmiddels al, Microsoft lanceert in Windows XP(tm) een een erg eenvoudig te gebruiken 'klik en print' wizard, die digitale camerabezitters helpt om kwaliteitsfoto's te bestellen direkt van hun PC.

ShareAphoto maakt het bij deze voor iedereen mogelijk, om zich een plaatsje te verschaffen in deze fotoprint wizard. Samen met de online album functionaliteit als PDA + SMARTPHONE album intergratie (online album met PDA gesinchroniseerd)

Het gebruik van digitale camera's is ook het afgelopen jaar weer explosief gestegen. Onvoldoende echter bestaat er een helder beeld van hoe en waar haal ik mijn kwaliteitprints.

Windows XP(tm) zal daar naar verwachting verandering in brengen. Een ieder die tot de aanschaf van windows XP(tm) over gaat heeft standaard al 2 opties om zijn/haar foto's thuis gestuurd te krijgen. Zowel KODAK als FUJI tekenden met Microsoft een Global alliance voor deze fotoservice.

Veruit de meeste aanbieders van digitale camera's hebben de afgelopen jaren wel gewerkt aan de camera verkoop maar hebben de consument alleen laten staan, daar waar het ging om het verkrijgen van kwaliteitsfoto's met je digitale camera.

ShareAPhoto erkend met het aanbieden van deze service het belang dat zij hecht, aan de klanttevredenheid van haar produkten voor de fotobranche.

De focus van ShareAPhoto is en blijft de samenwerking met Labs en retailers waar ShareAPhoto zich concentreert naast de huidige dienstverlening op de ontwikkeling van nieuwe produkten en diensten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Johan
Veenman johan@shareaphoto.com http://w ww.shareaphoto.com
tel.06-26492741

25 okt 01 15:30