Gemeente Papendrecht


Vergaderingen

Laatste update: 23.10.2001
Vergaderschema

Vergaderingen vinden plaats in de raadzaal van het raadhuis. Commissievergaderingen beginnen om 20.00 uur. De gemeenteraad vergadert vanaf 19.30 uur.
Op de vergadering betrekking hebbende stukken liggen in de regel een week voorafgaand aan de vergadering ter inzage in de burgerleeskamer op de begane grond van het raadhuis.

Vergaderingen
Vergadering gemeenteraad
Donderdag 25 oktober vergadert de gemeenteraad. Deze openbare vergadering vindt zoals gebruikelijk plaats vanaf 19.30 uur in de raadzaal. De op de vergadering betrekking hebbende stukken liggen eveneens op de gebruikelijke wijze ter inzage op de burgerleestafel op de begane grond van het raadhuis.
Op de agenda staan onder meer de volgende punten: een voorstel tot aankoop van de opstal (opslagruimte) met bijbehorende grond aan het Oude Veer, een voorstel tot het vaststellen van een voorbereidingsbesluit ex. artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO) voor het perceel in eigendom bij scheepswerf Slob b.v. gelegen aan de Scheepvaartweg op het industrieterrein Oosteind, een voorstel tot het aangaan van een generieke achtervangovereenkomst met het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) ten behoeve van het leningen van toegelaten instellingen, een voorstel tot het aanpassen van de gemeentelijke verordeningen in verband met de invoering van de Euro, een voorstel tot het beschikbaar stellen van een aanvullend krediet voor het project Oosterbreedte in de wijk Oostpolder ten laste van de voorziening huisvesting onderwijs, een voorstel tot het vaststellen van de Welzijnsvisie Papendrecht, een voorstel tot het vaststellen van het beleidsverslag 2000 inzake Abw, Ioaw en Ioaz en de begrotingswijzigingen.


Terug naar boven