LOOK@T B.V.

www.kleurplaten.nl presenteert de grootste kleurplaat van NL

www.kleurplaten.nl presenteert tijdens Kids World 2001: de grootste kleurplaat van Nederland!

Oldenzaal, 22 oktober 2001 - www.kleurplaten.nl zal tijdens het kinderevenement Kids World 2001, van 25 t/m 28 oktober 2001 in de Jaarbeurs Utrecht, de grootste kleurplaat van Nederland presenteren en laten inkleuren door de aanwezige kinderen. De kleurplaat, die wordt gepresenteerd op de stand van www.kleurplaten.nl, heeft een afmeting van 1,8 meter hoog en 7 meter breed. Om de kleurplaat 'kleur' te geven, wordt aan kinderen gevraagd mee te helpen door een deel van de plaat zelf in te kleuren. Omdat elke dag een nieuwe kleurplaat gebruikt wordt, kunnen kinderen iedere dag opnieuw meedoen.

www.kleurplaten.nl is met zo'n 10.000 tot 15.000 bezoekers per dag, één van de meest populaire sites voor kinderen. Op deze site zijn immers meer dan 1.900 kleurplaten bijeengebracht, die kinderen kunnen uitprinten en inkleuren. Het grote aantal zeer verschillende kleurplaten is onderverdeeld in diverse categorieën. Kleurplaten.nl verwacht dat er in november 2001 zo'n 1 miljoen kleurplaten worden afgedrukt via de site! www.kleurenplaten.nl is gericht op kinderen van 4 t/m 12 jaar. Natuurlijk kan iedereen inloggen op deze site. Het gebruik is gratis en men is niet verplicht zich op welke wijze dan ook te laten registreren, behalve bij deelname aan de kleurclub. Het inkleuren van kleurplaten is van oudsher een geliefde bezigheid. Kleuren is leuk en educatief tegelijk! Spelenderwijs ontwikkelt het kind zijn motoriek, leert het zich te concentreren en wordt het steeds creatiever.

Kids World 2001: hét kinderspektakel tijdens de herfstvakantie In de herfstvakantie van donderdag 25 t/m zondag 28 oktober organiseren KinderNet 5 en BV Jong Nederland in de Jaarbeurs Utrecht het kidsevenement van het jaar: Kids World 2001. In diverse themalanden kunnen kinderen hun hart ophalen. Interactieve spellen, veel kinderattracties, de Prince Mini-star Show, de Pokémon-kampioenschappen van Nintendo en nog veel meer!


---