Ingezonden persbericht

i-Concept InternetWorks groeit met webdesignburo RoundSquare

Rotterdam, 26 oktober 2001
i-Concept InternetWorks en RoundSquare Internet Design hebben medio oktober 2001 besloten samen verder te gaan. i-Concept InternetWorks, al sinds 1997 een vaste waarde in het Nederlandse internetlandschap, werkte al enige tijd samen met de jonge creatievelingen en ziet met deze stap een wens in vervulling gaan: een stevige eigen designafdeling voor projecten en eigen producties. De vernieuwde vormgeving van de eigen website en het content management platform www.i-Engine.nl zijn de eerste zichtbare resultaten.

RoundSquare oprichters Chris Hall en Corvin Baks worden partners in i-Concept InternetWorks en zullen het management versterken. Alle activiteiten worden gebundeld in de vestiging in het Groothandelsgebouw aan het Weena in Rotterdam, waar ook de e-cruitment en e-learning onderdelen zijn gehuisvest.

Chris Hall (mede-oprichter RoundSquare):
"De malaise in de internetwereld heeft ons tot nu toe niet geraakt. Toch zien we al langere tijd de noodzaak van een steviger technologiefundament, want geen enkele site wordt nog zonder hoogwaardig content management geleverd. Onze intensieve samenwerking in projecten als AGcarrierecafe.nl en Dakdekkers.nl en de gelijktijdige ontwikkeling van i-Engine, heeft deze versnelde stap mogelijk gemaakt."

Drs. Albert F.J. Bausch (directeur i-Concept InternetWorks):

Profiel:
i-Concept InternetWorks is 4 jaar geleden onstaan uit Internet Provider Bausch Datacom en levert internet totaaloplossingen van concept- tot exploitatiefase. i-Concept is als Nederlandse internet pionier betrokken geweest bij een aantal grote internetprojecten op het gebied van e-learning, e-commerce, content-management en intranet-toepassingen in het ASP-model. De klantenkring bestaat uit top 1000 bedrijven, overheid en het innovatieve MKB. Voor meer informatie bel 010-4139444.