Vereniging FME-CWM

Member Benefits lidbedrijven FME-CWM door overeenkomst met Centraal Beheer Achmea



Zoetermeer,
26 oktober 2001

De Vereniging FME-CWM heeft vandaag twee overeenkomsten gesloten met Centraal Beheer Achmea. De overeenkomst werd in Zeist ondertekend door FME-CWM-voorzitter drs. A. Kraaijeveld en Achmea-voorzitter A. Hoevenaars.

De eerste overeenkomst betreft een verzekering voor bedrijfswagenparken. Lidbedrijven van FME-CWM kunnen door de overeenkomst tussen FME-CWM en Achmea een uitgebreide verzekering voor hun bedrijfswagens afsluiten, tegen een korting van 10 procent en een start no-claim van 40 procent voor nieuwe autos. De tweede overeenkomst is van wel zeer bijzondere aard. FME-CWM was als werkgeversvereniging in het verleden exclusief actief voor de aangesloten ondernemingen, deze overeenkomst richt zich echter op de werknemers van lidbedrijven van FME-CWM. Het personeel van de aangesloten ondernemingen kan hun verzekeringen tegen een aantrekkelijke korting onderbrengen bij Achmea. Ter illustratie: op de autoverzekering ontvangen werknemers een korting van 32 procent. Door deze overeenkomst kunnen lidondernemingen van FME-CWM hun personeel - zonder extra kosten een extra aanvulling op de (secundaire) arbeidsvoorwaarden geven.

Member Benefits
Met het sluiten van deze overeenkomst heeft de Vereniging FME-CWM nu het totaal van 23 afgesloten overeenkomsten. Hierdoor profiteren de lidbedrijven van member benefits op een breed terrein van facilitaire diensten (zoals verzekeringen, lease- en huurautos) tot arbodiensten en salarisverwerking.

Meer informatie over de voordelen van de nieuwe overeenkomsten met Centraal Beheer Achmea vinden lidbedrijven op het besloten deel van deze site .

Noot voor de redactie (