Provincie Limburg

PROVINCIALE PRIJZEN VOOR LIMBURGS VRIJWILLIGERSWERK

In het kader van het Jaar van de Vrijwilliger

PROVINCIALE PRIJZEN VOOR LIMBURGS VRIJWILLIGERSWERK

Provinciale Staten van de Provincie Limburg stellen een prijs van 25.000,-
( 11.345,-) voor het meest aansprekende vrijwilligersproject ter beschikking en belonen de Vrijwilliger van het Jaar met een kunstwerk van een bekende Limburgse kunstenaar. Alle Limburgse vrijwilligersorganisaties en organisaties die met vrijwilligers werken en die een provinciaal of regionaal bereik hebben, kunnen meedingen naar de provinciale vrijwilligersprijzen.
De bekendmaking van de winnaars gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst voor Limburgse vrijwilligers. Die feestavond wordt gehouden op vrijdag 26 oktober aanstaande in het Limburgs museum in Venlo.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij de Provincie Limburg deelnameformulieren en criteria voor vrijwilligersprijzen opvragen (bij de afdeling Cultuur en Sociale Ontwikkeling, Postbus 5700, 6202 MA Maastricht, telefoon (043) 389 79 42) of downloaden via de provinciale website www.limburg.nl. (rubriek actueel). Inzendingen dienen vóór 1 september aanstaande binnen te zijn. De jury bestaat uit statenleden van de Provincie Limburg. Met de vrijwilligersprijzen en de feestelijke bijeenkomst wil de Provincie Limburg haar waardering voor het vrijwilligerswerk onderstrepen en stimuleren.