Digitale Gemeente Houten

Van Leeuwen opnieuw lijsttrekker SGP.

vrijdag 26 oktober 2001 - Bron: SGP

De kiesvereniging van de SGP te Houten heeft in haar vergadering unaniem het huidige raadslid en fractievoorzitter, de heer Gijs van Leeuwen, gekozen tot lijsttrekker van de SGP voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2002.
Gijs van Leeuwen voert als autochtone Houtenaar voor de derde keer de lijst aan.

De huidige commissieleden volgen: Herman Hendriks op nummer 2, Manus Osnabrugge uit Tull en t Waal op nummer 3 en Jan Roeleveld op nummer 4.

Naast het kiezen van de lijstrekker is er een verjonging van de lijst tot stand gekomen. De jongste kandidaat op de lijst is 19 jaar en lid van de jeugdraad. Daarnaast staan er 2 kandidaten op die nauw betrokken waren bij het politieke werk van de SGP-Tweede Kamerleden.

De lijst kent verder veel specialisten vanuit de agrarische hoek. Dit is ook mede gedaan vanwege de problematiek binnen de landbouw in het algemeen en onze zorgen met betrekking tot het buitengebied van Houten in het bijzonder. Zo staan er kandidaten op uit alle kernen van de gemeente Houten.
De commissie die de verkiezingen gaat voorbereiden staat onder leiding van Herman Hendriks.
Het bestuur is verheugd dat de lijst in buitengewoon goede harmonie en met unanimiteit tot stand is gekomen en hoopt dat de SGP haar zetel in de raad mag continueren.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001
Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).