Gemeente Ede

Vastgesteld bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat van 25 oktober 2001 t/m 21 november 2001 het volgende vastgestelde bestemmingsplan ter visie ligt:

Partiële wijziging van het bestemmingsplan Harskamp 'omgeving Dorpsstraat 183 (2000)'.
Deze planherziening voorziet in een aanvulling op de voorschriften bij het bestemmingsplan Harskamp 'omgeving Dorpsstraat 183'. De aanvulling is noodzakelijk als gevolg van het onthouden van goedkeuring (na een uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak) aan een gedeelte van de plan-voorschriften.

Er zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. De gemeenteraad heeft het plan op 4 oktober 2001 vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum Bouwen, Wonen en Milieu in het stadskantoor 'De Doelen', Raadhuisplein 2 in Ede. Het Informatiecentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag bovendien tot 20.00 uur.

Van 25 oktober 2001 t/m 21 november 2001 kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het bestemmingsplan worden ingebracht bij het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX ARNHEM, mits:

* tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar is gemaakt;
* aangetoond kan worden dat men tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Degenen die schriftelijk een bedenking binnen genoemde termijn indienen, ontvangen van het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland een uitnodiging om deze bedenking mondeling toe te lichten.

---

Ede, 26 oktober 2001